Köszöntjük a Medical Service ’95 Kft. honlapján!

 

Cégünk, a Medical Service ’95 Kft. 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy a hazai orvostechnikai piacon kereskedelmi és szerviz szolgáltatásokat kínáljon. Fő tevékenységünk a kötelező időszakos felülvizsgálat, az EüM. 4/2009. (III.17.), biztonságtechnikai bemérés. Szolgáltatásainkat azóta országszerte kínáljuk budapesti és debreceni irodánkból.

A több, mint két évtizedes tapasztalat és eredmények azt mutatják, hogy a Medical Service ’95 Kft. sikeres üzleti tevékenységet folytat a hazai egészségügyi piacon.

Cégünk partnerei között a magyarországi egészségügyi intézmények és a lakossági felhasználók egyaránt megtalálhatóak.

Egészségügyi intézmények, kórházak, rendelőintézetek, klinikák, háziorvosi rendelők, állatorvosi rendelők vonatkozásában az alábbi üzletágak képezik a portfóliónkat:

Kereskedelem

  • Orvostechnikai gépek, műszerek, berendezések forgalmazása
  • Medikai eszközök tartozékainak forgalmazása
  • Orvostechnikai eszközök fogyóanyagainak forgalmazása

Szerviz szolgáltatásaink

  • Szerviz, hibajavítás
  • Karbantartás, kalibrálás, megelőző szerviz
  • Orvostechnikai eszközök EüM. 4/2009. (III.17.) rendelet szerinti kötelező időszakos felülvizsgálata

Lakossági felhasználók részére

  • Otthon használatos orvosi berendezések szervize, javítása, karbantartása

Célunk, hogy az elkövetkezendő években is magas szintű szolgáltatást nyújtsunk jelenlegi partnereinknek, illetve új partnereink bizalmát elnyerjük és bebizonyítsuk Nekik is, hogy kiváló szolgáltatást nyújtunk. Mindezek érdekében cégünk minőségbiztosítási rendszer elvárásainak megfelelően üzemel, amely szavatolja az állandó, színvonalas szolgáltatást. Ez különös jelentőséggel bír egy olyan piacon, ahol a precizitás és szakértelem elengedhetetlen összetevői a Vevők elvárásainak.

 

Tisztelettel:

Darabos Sándor

cégvezető